Ook een eigen babysite? kijkonzebaby.nl
EMANUELLE

GEBOORTEKAART (voorkant)

.

GEBOORTEKAART (binnenkant links)

.

GEBOORTEKAART (binnenkant rechts)

.

GEBOORTEKAART (achterkant)

.

Rouwadvertentie Bunschoter 29 sept 2010

.
Geen woord drukt uit de droefheid
en niets geeft weer de pijn
Aan alles wat wij wensten
en dat niet zo mocht zijn

Toch heeft jouw tere leven
ons in het diepst geraakt
Lief klein dapper meisje
jij was voor ons volmaakt!

In de Hemel mag je nu leven
dicht bij God de Heer
Je was hier maar heel even
maar gelukkig zien we elkaar straks weer!

KERKBLAD 'In memoriam'

Op 23 mei 2010 is ze geboren en afgelopen zondag stierf ze: Emanuelle Oosterhof. "God is met ons" betekent haar naam. Wat heeft dit meisje gevochten voor haar leven. En wat was ze ziek. Het hartje was ziek, haar hersenen waren ziek en ze had een schisis. En steeds te veel vocht in haar lichaampje. Wat moest het hartje hard werken. Een operatie aan de longslagader vond plaats. Het bracht geen verlichting. Wat een zware maanden. Morfine gaf enigszins verlichting. Toen vond de Here het genoeg. Afgelopen zondagmorgen in alle vroegte. Niemand was er bij toen ze stierf. Alleen de Here zelf en de engelen. Die droegen haar naar Abramhams schoot. Daar is ze volmaakt gelukkig. Zonder benauwdheid. Veilig in Jezus' armen. In de hemel bij God. Zeker weten. De Here Jezus kwam ook voor Emanuelle op aarde. Ze kon nog niet geloven en ze kon ook niet met de Here breken. God hield haar vast. Zij is Thuis.
We leven mee met Chris en Hanneke. Veel liefde gaven ze in de afgelopen maanden aan hun dochtertje. Wat waren ze trots op dit vechtertje! Wat hadden ze haar graag willen houden. Nog langer van haar willen genieten. En haar willen helpen. De Here heeft deze taak van hun schouders afgenomen. In de laatste weken werd het steeds duidelijker dat het niet lang meer kon duren op aarde. In een van hun rondzendbrieven schreven Chris en Hanneke: "God zal doen wat goed is". Ik wens jullie de kracht toe deze woorden jullie toe te eigenen.
Afgelopen woensdagmiddag is Emanuelle in besloten kring begraven op de Akker. Op Straussweg 27 was een korte samenkomst van Woord en gebed. Te midden van de familie en enkele vrienden. Daar spraken we over de Here Jezus die de kinderen tot Zich riep. Eens krijgt ook Emanuelle een gaaf en verheerlijkt lichaam. Als Jezus terugkomt en de bazuin klinkt. We leven ook mee met de kleine Ralph. Wie weet wat hij ervan beseft? We condoleren ook oma Connie: vele maanden paste ze op Ralph, zodat Chris en Hanneke veel bij Emanuelle konden zijn.
Ik bid julllie toe dat God jullie en alle familieleden zal troosten.

1 2 volgende